We komen naar u toe

Vraag Stichting BeeSupport over de vloer

Heeft u iets te vieren of wilt u een informatieve middag organiseren? De vakbekwame ambassadeurs van BeeSupport verzorgen een educatief, feestelijk of ontspannend evenement, in ruil voor een donatie aan de doelstellingen van de stichting. Wij zijn er voor alle doelgroepen: particulieren, bedrijven, imkers, niet-imkers, onderwijsinstellingen, voor alle leeftijden en voor diverse mensen, ongeacht achtergrond en overtuiging. U investeert met BeeSupport in de toekomst van de aarde, door gebruik te maken van ons aanbod en door onze informatiematerialen, presentaties en producten uit de winkel te kopen.

Presentatie vooraf aan de sponsorfietstocht.JPGBeeSupport heeft voor elk wat wils: lezingen, presentaties, lessen, cursus en workshop, bij een concert, een tennistoernooi, een sponsorfietstocht, een festival, een open dag, een tentoonstelling of een tombola. We komen op uw feest, verjaardag, speciaal afscheid of jubileum. Werk met ons samen en vraag aan uw gasten als cadeau om Stichting BeeSupport als Goed Doel te kiezen.

Onze BeeSupporters vermaken uw gasten met bijen, bloemen en al wat daarmee samenhangt. Imkers met kennis en ervaring vertellen over de biologie van wilde - en gehouden - bijen en over de honingbijenkolonie in relatie tot de omgeving.

Een workshop kan gaan over bijenproducten als honing, bijenwas, propolis, een wandeling leidt langs kruiden en drachtplanten, het voer voor de bijen. Wij vertellen authentieke verhalen uit eigen ervaring, uit onze projecten in exotische landen en bij andere culturen, en over inheemse bijzaken in Nederland en Europa. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Alle bijtjes helpen
met een donatie naar
NL41 RABO 0328 2695 30
t.n.v. BeeSupport, Amsterdam

of direct via onze QR-code: