Winkel

markt feestballenBEESUPPORT PRODUCTEN
U kunt onze producten kopen aan de BeeSupport marktkraam op de Noordermarkt in Amsterdam

Kom gerust een keer langs op onze kleurrijke stal op zaterdag van 10 tot 16 uur of maandag van 10 tot 13 uur. 

U kunt altijd bestellen via info@beesupport.nl of bellen naar 06-25424425. Bij verzending worden verpakking- en portokosten in rekening gebracht.

Met de aankoop heeft u een mooi cadeau in huis en ondersteunt u tevens de duurzame bijenteeltprojecten van BeeSupport in ontwikkelingslanden.

!NIEUW!
Rinkelende Feestbal - uit Mexico
Deze handgemaakte Feestbal geeft een vrolijke sfeer en feestelijk geluid van belletjes. Er zijn twee maten:
ca 5 cm doorsnee: € 5,95
ca 6 cm doorsnee: € 6,95


GEEF GRATIS AAN BEESUPPORT!
Met andere digitale aankopen kan u trouwens ook bijdragen! Aankopen via SponsorKliks bij bekende winkels kan commissie opleveren voor BeeSupport. Dit kost u geen cent extra maar levert wel echte euro's op voor BeeSupport. Shop daarom altijd via SponsorKliks!

markt honing
ER IS WEER VERSE HONING! 
Onze Amsterdamse imkers en donateurs schenken de honing en de verpakkingen. BeeSupport vrijwilligers maken er een mooi potje van!

Nu weer op de markt verkrijgbaar. Van elke verkochte pot gaat de helft naar de projecten in Afrikaanse landen en de andere helft naar de kosten thuis. Honing, voor ons een bijzaak, een zoet geschenk, voor uzelf of om kadeau te geven. 

De prijs per pot van 250 gram is € 6,50

markt wereldbol kaarsWERELDBOL KAARS
Een prachtig Internationaal cadeau voor uzelf en uw relaties! Met deze mooi verpakte Wereldbol kaars brengt Dipam Kaarsenmakerij het werk van BeeSupport onder de aandacht in de talen Nederlands, Duits en Engels. De kaars heeft een doorsnee van 9 cm, heeft een brandduur van 12 uur en kost € 9,50. 
ANDERE DIPAM KAARSEN
Theelichtjes: per stuk  € 0,85 en 7 stuks in cadeauverpakking € 6,25.
Dinerkaarsen: 1,5 x 20 cm voor € 3,55 p.p. , 2,2 x 20 cm voor € 5,75 p.p. en 2,2 x 25 cm voor € 6,65 p.p. 
Dikke stompkaarsen: 6,8 x 9 cm voor € 10,45 (groot) en 4,8 x 6 cm voor € 6,25 (klein) 
Taps toeloepende kaars: 4 x 12 cm voor € 7,10

GELUKSKAARSJE
Onder het motto 'Help de Bij de Wereld verlichten' is dit minikaarsje met liefde voor u gerold door BeeSupport vrijwilligers. Het is een symbool voor licht en warmte, waarmee u vrienden, familie en relaties kunt attenderen op het grote belang van bijen voor de natuur en voedselzekerheid en plantendiversiteit wereldwijd. De prijs per kaarsje is € 0,50.
markt Tubbinger zaadmengsel
BIOLOGISCH ZAADMENGSEL VOOR BIJ-VRIENDELIJKE BLOEMEN
BeeSupport zet zich al jaren in voor gifvrij voedsel voor bijen (en andere insecten). Het Tübinger zaadmengsel bevat de volgende soorten: Phacelia, Boekweit, goudsbloem, gele mosterd, koriander, komijn, bladrammenas, korenbloem, malva, borage en dille. Het zaad kan worden gebruikt in de tuin of in plantenbakken.
Een zakje kost € 3,50.

WILT U IETS KLEINS DOEN VOOR 'DE BIJEN' (INSECTEN)?
Door het vergroten van het aantal inheemse plantensoorten neemt de biodiversiteit in hoog tempo toe. Na een paar jaar kun je al meer insectensoorten tegenkomen. Zaai, plant, neem maatregelen om uw leefomgeving groener te maken. Dit heeft effect op het hele ecosysteem.
Alle bijtjes helpen
met een donatie naar
NL41 RABO 0328 2695 30
t.n.v. BeeSupport, Amsterdam

of direct via onze QR-code: