ONLINE DONEREN
anbi wilde ganzen
Rek.nr.: IBAN NL41 RABO 0328 2695 30
BeeSupport, Amsterdam
(alle bijtjes helpen)
Nieuwsbrief - Contact - Winkel - ANBI - English version Bookmark and Share

BeeSupport producten

BEESUPPORT PRODUCTEN
Met de aankoop heeft u een mooi cadeau in huis en ondersteunt u tevens de duurzame bijenteeltprojecten van BeeSupport in ontwikkelingslanden. U kunt onze producten kopen aan de BeeSupport marktkraam op de Noordermarkt in Amsterdam. Kom gerust even langs op zaterdag van 10 tot 16 uur of maandag van 10 tot 13 uur.
Zie ook http://www.noordermarkt-amsterdam.nl/ondernemers/ellen-michaelis/

U kunt ook bestellen via info@beesupport.nl of bellen naar 06-25424425. Bij verzending worden verpakking- en portokosten in rekening gebracht.


AMSTERDAMSE HONING

De heerlijke honing van Stadsimkerij Soet Heem is afkomstig van de bijen die in het Amsterdamse Westerpark en omgeving hun Nectar verzamelen.
Een potje van 250 gram kost € 5,00
Een potje van 150 gram kost € 3,50


WERELDLICHT-KAARS
Op deze mooie bolvormige kaars van Dipam Kaarsenmakerij van 100% bijenwas is de wereld in reliëf afgebeeld. De doorsnede van de Wereldlicht-kaars is 67 mm. Het kubusdoosje vertelt het verhaal van BeeSupport in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Hiermee geeft Dipam Kaarsenmakerij speciale aandacht aan het werk van BeeSupport. De kaarsen zijn verkrijgbaar
voor € 9,10 per stuk.

wereldbol met verpakking.jpg


ZADEN VOOR BIJ-VRIENDELIJKE BLOEMEN
BeeSupport zet zich al jaren in voor gifvrij voedsel voor bijen (en andere insecten). Het Tubbinger zaadmengsel bevat de volgende soorten: Phacelia, Boekweit, goudsbloem, gele mosterd, koriander, komijn, bladrammenas, korenbloem, malva, borage en dille. Het zaad kan worden gebruikt in de tuin of in plantenbakken. Een zakje kost € 3,00.


GELUKSKAARSJE
Onder het motto 'Help de Bij de Wereld verlichten' is dit minikaarsje met liefde voor u gerold door BeeSupport vrijwilligers. Het is een symbool voor licht en warmte, waarmee u vrienden, familie en relaties kunt attenderen op het grote belang van bijen voor de natuur en voedselzekerheid en plantendiversiteit wereldwijd. De prijs per kaarsje is € 0,50.


BIJENWASKAARSEN
Het BeeSupport aanbod bestaat uit verschillende soorten gerolde en gegoten bijenwaskaarsen.
Er zijn lange taps-toelopende kaarsen die 20 cm lang zijn en aan de voet een doorsnee hebben van 2 cm. De korte dikke kaars is 5 cm lang en heeft een doorsnee van 5 cm. Wij verkopen ook regelmatig 2 of meer kaarsen in (doorzichtige) cadeauverpakking, versierd met een plastic bijtje.
Op bestelling maken wij pakketten op maat voor u. Prijzen € 1,75 voor een enkele onverpakte kaars tot bijvoorbeeld € 7,50 voor bijvoorbeeld 2 dikke kaarsen in mooie verpakking.


HONINGSNOEPJES
Deze klassieke honingsnoepjes zijn gezond en voedzaam. Heerlijk om in de mond te laten smelten tot de honing te voorschijn komt. Een puntzakje kost € 3,00.